A Hódos Ügyvédi Irodánál tudjuk, hogy a büntető és polgári eljárások végső kimenetelét számtalan formális és informális tényező befolyásolja.

Irodánk meglévő 180 évnyi sokoldalú gyakorlati szakmai tapasztalata garantálja, hogy minden szempontból megkeressük az ön számára legmegfelelőbb megoldást. Őszinteségünkre és megbízhatóságunkra minden körülmények között számíthat

KOLLÉGÁINK


Dr. Hódos Attila

ügyvéd

Attila húsz év büntető-, büntetőeljárási és szabálysértési jogi tapasztalattal rendelkezik, ennek során a büntetőeljárások valamennyi szakaszában képviseli az Ügyfeleket. A büntetőjogias jellegű gazdasági és közigazgatási perekben is eredménnyel végzi a megbízások tárgyát képező feladatokat.

Az Ügyfelek érdekében meghoz minden szükséges áldozatot, a leghatékonyabb jogérvényesítés érdekében maximalizmusra törekszik.

A gazdasági és pénzügyi bűnügyek elemzéséhez és értékeléséhez, feldolgozásához kapcsolódóan a magyarországi ügyvédek közül egyedülállóan rendelkezik diplomával a Strasbourgi Egyetem jogi fakultásáról.

Dr. Kormosói László

 ügyvéd

László mielőtt az ügyvédi hivatást választotta, több mint 10 éves versenypiaci gyakorlatot szerzett ipari- és kereskedelmi területen működő gazdasági társaság vezetésében. Ebből kifolyólag nem csak jogi, de gazdasági és üzleti szempontból is érti a céges problémákat. Ezt a tudását főképpen felszámolási eljárások és végrehajtások során kamatoztatja.

Fő szakterülete továbbá a családjog, a bontóperek és a szülői felügyelet rendezése.

Sokrétűségének záloga ezen kívül, hogy életútjából adódóan 30 év szakmai tapasztalata van a büntetés-végrehajtási jogban, melynek során valamennyi elképzelhető területen hatékonyan védelmezi a fogvatartottak, elítéltek jogait.

 

Dr. Handler Gábor

ügyvéd

Gábor korábban a neves pécsi jogi műhelyekben pallérozódva kezdte a hivatás gyakorlását, rálátással egyaránt a polgári és a büntető jogi területre. Fő szakterületei a kártérítési és az agrárjog. Elősegíti a peren kívüli és a peres megoldások megszületését egyaránt.

A Bevándorlási Hivatalban szerzett jogi szakmai tapasztalatai révén ismerője az idegenrendészeti eljárásoknak is.

dr.farkas g

Dr. Farkas Gergő

jogi előadó

Gergő az egyetem elvégzését követően először a fogyasztóvédelmi joggal ismerkedett meg, de az igazi elhivatást a büntető és büntetőeljárás jog irányába érezte. Ezen a területen belül is a nyomozás és a vádképviselet voltak azok a tevékenységek, amelyeket meg szeretett volna ismerni. Ennek megfelelően a túljelentkezés dacára felvételt nyert a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségre, ahol a hivatali, hivatalos személy elleni, gazdasági és korrupciós bűnügyek területén szerzett elmélyült tudást.

Irodánk büszke arra, hogy ez a tehetséges fiatalember mégis a mi munkaközösségünket választotta és nálunk látja tudása és képességei kibontakoztatásának megfelelő lehetőségét. A büntetőjogi képviselet magas szintű elősegítése mellett jelenleg a végrehajtások, követeléskezelések és felszámolások területén foglalkoztatjuk leginkább.

 

 

Doór Zalán

magánnyomozó

Az X-Rock magánnyomozó iroda vezetője 20 év bűnfelderítési és nemzetbiztonsági tapasztalatával gyűjt információt és ad tanácsot a rábízott ügyekben. Napi szinten kerül bevonásra irodánk különböző ügyeibe, az Ügyfelek megelégedésére.

A gyakorlati munka mellett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem óraadójaként is évekig tevékenykedett, képezve a jövő rendőr és pénzügyőr tiszt generációit.

Dr. Oláh Vivien

ügyvédjelölt

Vivien bámulatos elemző és értékelő képességgel rendelkezik, nincs az a precedens mennyiség, ami kifog rajta. Első választottja a versenyjog volt és ebből az aspektusból bővíti egyre szélesebbre látókörét. Munkabírása és elhivatottsága már most példamutató.

Különösen érdekli a kibertér joga, valamint a kriptovalutákhoz kapcsolódó szabályozás.

Kovács Tamara

gyakornok
(jogász szakos hallgató)

Tamara jelenleg harmadéves joghallgatóként dolgozik irodánkban, így lehetősége van arra, hogy elmélyüljön különböző jogi területeken. Az ügyvédi hivatás iránti érdeklődése inspirálja, hogy széleskörű nyelvi tudását (orosz, angol, német) és jogi ismereteit összehangolja.
Célja, hogy ezt a kombinációt felhasználva a jövőben sikeresen tevékenykedjen az ügyvédi pályán. Hisz abban, hogy a hivatás magas szintű elsajátítása révén az igazság teret nyerhet az egyenlőtlenségekkel szemben.

Jelenleg főleg a polgári szerződések joga és a peres képviselet előkészítése azok a területek, melyekbe számunkra végtelennek tűnő energiáit fekteti. Szorgalmára jellemző, hogy a jogi egyetem elvégzése mellett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Igazgatási szakán már diplomát szerzett.

samu borbála

Samu Borbála

gyakornok
(jogász szakos hallgató)

Borbála a Hódos Ügyvédi Irodánál tölti szakmai gyakorlatát, mint jogász szakos egyetemi hallgató. Naprakész polgári, büntető és gazdasági jogi tudása, valamint a legifjabb generációhoz méltó lendülete egyaránt nagy segítségünkre van a dolgos és tapasztalatban gazdag hétköznapok során. Reméljük ő is olyan örök szerelmese lesz ennek a hivatásnak, mint mi vagyunk.

Hóbár Viktória

gyakornok (igazságügyi igazgatási szakos hallgató)

Viktória már kora gyermekkorától kezdődően jogot szeretett volna tanulni. Két jogterület vonzza igazán, a büntetőjog és a munkajog. Emberekkel szeret foglalkozni, segíteni és jogi ismereteivel szolgálni őket. A fegyelem és kitartás azok a tulajdonságai, amelyek hozzásegíthetik végső céljai eléréséhez, a nehézségek nem tántorítják el, hisz az az igazi bajnok, aki ha kell, százszor kel fel.

Jelenleg irodánkban leginkább aprólékos adatgyűjtő és széleskörű elemző munkájára számítunk a mindennapokban, melynek monotóniáját igyekszünk más-más területekről érkező feladatokkal megtörni. Reméljük, hogy kölcsönösen előnyös együttműködésünk révén segítünk elérni Viktória álmait.

megyebíró fanni

Megyebíró Fanni

gyakornok (Nemzetközi igazgatási szakos hallgató)

Fanni végzős hallgató a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Igazgatási Szakán. Asszisztensi pozíciót lát el irodánkban, amelynek fő része az adminisztratív feladatok koordinálása és elvégzése. Munkakörébe beletartozik az adatgyűjtési tevékenységtől kezdve a jogi feladatokon át gyakorlatilag minden. Mint végzős hallgató, igyekszünk megteremteni számára egy olyan szakmai alapot, amely előre lendítheti pályakezdő minőségét a diploma megszerzése után. A tanulmányainak és nyelvtudásának hála, hozzá tud járulni a nemzetközi dimenziók megértéséhez, ezzel gazdagítva irodánk munkakörnyezetét.